DHCP Table empty

Post Reply
PDilly
Posts: 67
Joined: Sat Jul 05, 2014 4:52 pm

DHCP Table empty

Post by PDilly » Sun Aug 09, 2015 9:39 pm

I'm running firmware 1.06h on my 7800n and have been for several years.

For no apparent reason my DHCP table is empty despite being being set as a server.
I would have expected at least new devices to show up somewhere but they don't.
Several devices devices show up in the ARP table in addition to a couple of static IP wireless AP's but that's all.
There are at least 20 devices connected by LAN or wireless.
The last item added, a Sonos bridge, was given a duplicate IP and caused havoc by knocking out both the wired and wireless networks. Unplugging and reconnecting put it all back to rights. It still isn't showing up in any table.

Any clues anyone?

billion_fan
Posts: 5272
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: DHCP Table empty

Post by billion_fan » Mon Aug 10, 2015 9:33 am

PDilly wrote:I'm running firmware 1.06h on my 7800n and have been for several years.

For no apparent reason my DHCP table is empty despite being being set as a server.
I would have expected at least new devices to show up somewhere but they don't.
Several devices devices show up in the ARP table in addition to a couple of static IP wireless AP's but that's all.
There are at least 20 devices connected by LAN or wireless.
The last item added, a Sonos bridge, was given a duplicate IP and caused havoc by knocking out both the wired and wireless networks. Unplugging and reconnecting put it all back to rights. It still isn't showing up in any table.

Any clues anyone?
Please upgrade to the firmware below

http://www.billion.uk.com/esupport/inde ... 0n-106hdt2

This firmware will resolve your blank DHCP table issue.

PDilly
Posts: 67
Joined: Sat Jul 05, 2014 4:52 pm

Re: DHCP Table empty

Post by PDilly » Mon Aug 10, 2015 10:17 am

The table is now starting to populate
Many thanks
Pete

Post Reply